35 darabos ovis/bölcsis vízálló matrica csomag a pohárra, ruhára, szekrényre vagy ahova csak akarod! Mindössze 1 250 Ft-ért!

Legfontosabb: 

Kezdődik az ovi, bölcsi. A lurkók kiválasztották már saját jelüket, ami végigkíséri őket az oviban, bölcsiben eltöltött évek alatt. Ne bajlódj azzal, hogy minden egyes használati tárgyra vagy ruhára rárajzolod a gyermeked jelét. Úgyis napok kérdése és lekopik. Inkább vásárolj egy egyedi matrica csomagot, ami ráadásul vízálló és biztosan nem jön le sehonnan!

További információk: 

Vásárolj menő fényképes autómatricát is 990 Ft-ért és KATTINTS IDE!

Egy kisgyereket felkészíteni az ovira vagy a bölcsire már gondolatban is nagy feladat, hát még beszerezni minden kelléket, napi használati tárgyat és még azt az ezer dolgot, amire biztos, hogy nem lesz szüksége, de jó, ha van. Ezeket felcímkézni, rárajzolni a kicsi jelét, hogy mindig tudja, hogy az a fogmosó pohár az övé nem egy szórakoztató feladat. Inkább vásárolj egyedileg elkészíthető a picúr jelével ellátott vízálló matricát, amelyet minden egyes dologra felragaszthatsz. Ha pedig annyira megtetszett, akár otthon is felmatricázhatjátok a holmikat.

Ne bajlódj Te sem a filccel való felrajzolgatásokkal, hiszen egy-két nap és úgyis lekopik, és akkor a fogkefe elveszik, a kiscipőn csak egy tintapaca marad. Biztosan minden gyerkőc jobban fog örülni saját jelét ábrázoló matricának.

Ráadásul pólóra vasalható változatban is megkapjátok, hogy még a ruhán is a kedvenc figurát, gyümölcsöt vagy bármilyen jelet viselhesse a kisgyereked. Igazán egyedi és különleges ajándék és egyben nagyon hasznos kelléke az ovikezdésnek.

Ne izgulj, a matricák a létező legkülönbözőbb dolgokra tapadnak, felragaszthatod ruhára, műanyagra, garantáltan nem fog lejönni soha, de legalábbis iskolakezdésig biztos nem :)

Kupon feltételek:

Egy felhasználó bármennyi kupont vehet.

A kupon érvényességi ideje:
2012. augusztus 15-2012. szeptember 15.

Mivel a szállítási idő 5 munkanap, így rendeld meg időben a terméket, hogy mindenképp megérkezzen.

A csomag tartalma:

- 15db 2*2cm-es pólóra vasalható matrica

- 4db 4*4cm-es,

- 16db 2*2-es vízálló öntapadós matrica cipőre, szekrényre, fogkefére fogmosó pohárra, játékokra stb.

Rendelés menete:

1. Vedd meg a kupont itt a Babakasszán.

2. Menj fel a www.crevocorp.hu/ovodaijel oldalra, készítsd el a matricádat és rendeld meg a kuponkód/ok megadásával együtt.

Szállítási feltételek:

Sima levélként, postai úton vagy ajánlott küldeményként, melynek ára 485 Ft

Ha rendeltél magadnak autós matricát, akkor kérheted egy csomagban, de feltétlenül jelezd a Crevocorp felé!

A szállítási költség beérkezésétől, 5 munkanap míg átadják a szállítónak.

Partnerünk adatai: 

CREVOCORP KFT.

Cím: 6728 Szeged, Csongrádi sgt. 35.

Telefon: 06 1 696 0791

Honlap: www.crevocorp.hu