GYIK

Tetszik egy ajánlat oldalunkon? Nem tudod hogyan vedd meg?

Regisztrációt vagy belépést követően, kattints a ’Megveszem most’ gombra, és haladj végig a vásárlás folyamatán. A kupon vételárát banki átutalással, kártyás fizetéssel vagy valamelyik bankfiókokban való készpénzes befizetéssel teheted meg.

Hogyan kaphatsz számlát a vásárlásról?

A Babakassza az ajánlatok közvetítője és nem szolgáltatója, így számlával kapcsolatban a szolgáltatóhoz tudsz fordulni.

Hogyan kapod meg a kuponod?

A kupont emailben küldjük el neked, miután a befizetésed beérkezett rendszerünkbe. Kuponodat mindig megtalálod a honlapunkon található saját fiókodban is, ha a fiókom>profilom>kuponjaim útvonalat követed.

Vásároltál egy kupont, de nem érkezett meg?

Amint beérkezik hozzánk a rendelésed összege, rendszerünk kiküldi számodra a kupont (banki átutalás esetén ez akár 2 munkanap is lehet). Ha letelt a 2 munkanap és még mindig nem érkezett meg, akkor a honlapunkra belépve a fiókom>profilom>kuponjaim útvonalat követve ellenőrizheted, megvannak-e kuponjaid. A leveleink időnként nem érnek célba, ezért nézd meg a spam/junk mappádban is. Ha sehol sem találod kuponjaidat, írj nekünk az info@babakassza.hu címre! A regisztrációnál használt név és e-mail cím szerepeljen a nekünk írt levélben, mert csak így tudunk gyorsan segíteni!

Megvásároltad a kupont, de meggondoltad magam. Visszakaphatod a pénzed?

A távollevő között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján a a Kupon megvásárlásától számított 8 (nyolc) munkanapon belül jogosult vagy elállni a szerződéstől. Ebben az esetben a elállási szándékodról írásban értesíts minket az info@babakassza.hu címen, kuponkódod megjelölésével. 8 napon túl sajnos nem áll módunkban a kuponod árát visszaadni.

Lehet-e készpénzben fizetni?

Készpénzes fizetést sajnos nem tudunk elfogadni, és a kupont az akciót adó partnernél sem lehet a helyszínen fizetni. Ha nem szeretnél átutalással fizetni, akkor javasoljuk, hogy menj be egy bankfiókba, és fizesd be a kupon árát egyenesen a bankszámlánkra (bankszámlaszámunk: Idesüss.hu Kft. MKB 10300002-10636491-49020016 Közleményként tüntesd fel a kapott közleménykódot!).

Mennyire biztonságos a Babakassza honlapján vásárolni?

Rendkívül biztonságos. Fizethetsz nálunk bankkártyával, PayPal-al vagy átutalással. Ha úgy döntesz, hogy kártyával vásárolsz, a hitelkártya adataidat biztonságos rendszer továbbítja a fizetési felületre, tehát az adataidat nem tároljuk a szerverünkön.

Üdülési csekkel, SZÉP kártyával, étkezési jeggyel, egészségkártyával, illetve egyéb utalványokkal tudsz fizetni?

A Babakassza csak az ajánlat közvetítője és nem szolgáltatója, emiatt sajnos nincs lehetőség a fent említett fizetési eszközökkel rendezni a kupon árát.