Kényelmes és egészséges tartás a babának De Lux csatos babahordozóval! Most 19 800 Ft helyett, csak 11 800 Ft-ért, a Tündérputtonytól!

Legfontosabb: 

Tedd még benőségesebbé kapcsolatod legdrágágább kincseddel, a kisbabáddal. Évszázados szokás a babákat a mellkason hordozva vinni. Mivel a lehető legközelebb kerül így édesanyjához vagy édesapjához, az intim hangulat magától értetődő. Plusz a baba tartása is tökéletes marad, főleg a kiváló minőségű De Lux csatos babahordozóban! Leendő anyáknak is kiváló ajándék, a közelgő Anyák Napjára!

További információk: 

Tündérputtony, mert hordozni jó!

Érzelmi biztonságot, nyugodt kisbabát szeretnél? Gyermekedet sokszor kell karban tartani? Netán sokat fáj a hasa? Nehéz tömeg közlekedni, vásárolni babakocsival? Szerettek kirándulni? Kötött a csípője?

Hordozd gyermekedet fél éves korától akár 3 éves koráig ortopédiailag helyes hordozó eszközzel.

Hordozásról a szakértő szemével

„A hordozás több szempontból is hasznos a gyermek számára. Erősíti az anya-gyermek kapcsolatot, pozitívan hat az egyensúlyi (vesztibuláris) rendszerre, ezáltal a gyermek mozgásfejlődésére. Illetve megfelelő helyzetben tartja a csípőt. Ez utóbbi azonban csak a megfelelő eszköz (kendő, mei tai, csatos hordozó, stb.) használatakor van így, ami a gyermek lábát terpesztett helyzetben tartja.

Praktikus ok, amiért ajánlom a hordozást, hogy a szülő „keze felszabadul". Ha
aktív az anyuka, vagy többedik gyermek a családban, javul a szülők mobilitása. (Szőke Melinda gyógypedagógus-konduktora Dél-pesti Fejlesztő Ház vezetője)”

„A rendszeresen hordozott csecsemők jobban fejlődnek, motorikus, kognitív és érzelmi téren egyaránt. Hordozáskor a baba sokkal többet lát környezetéből, agya több ingert kap. Az anya mozgása stimulálja bőr-receptorait, valamint a mozgás- és egyensúlyozó szerveket. A baba lábai az anatómiailag ideális terpesztartásban vannak. Az intenzív szem- és testkontaktus biztonság érzetet ad, melynek pszichoszociális jelentősége felmérhetetlen. Prof. Dr. Ernst J. Kiphard, Frankfurti Egyetem, részlet egy tanulmányból”

“A hordozott babák általában hamarabb lesznek magabiztosak és önállóak.
Whiting, J. W. M. (1981). Environmental constraints on infant care practices. In R. H. Munroe, R. L. Munroe & B. B. Whiting (Eds.), Handbook of cross-cultural human development, New York: Garland STPM Press.”

Formázott csatos hordozókról:

Kenguru és a mei-tai ötvözete, manapság egyre jobban elterjedő hordozóeszköz.
Alapjában véve úgy néznek ki, mint a mei-tai, csak hosszú kötős pántok helyett rövid vastagon párnázott csatokkal záródó pántokkal záródik. A pántokat előre kell beállítani a hordozó személyhez. Ezek után bármikor gyorsan felvehetjük gyermekünket.

Emiatt könnyebb megtanulni használatukat, főleg az apukák körében arat nagy sikert ez a hordozó eszköz. Testrésze könnyed, rásimul a babára. Nem kotyog, lötyög benne a gyerkőc. Ha nem szeretnél pántokkal bajlódni, akkor Neked a csatos hordozóra van szükséged.

Előnye: gyorsan föl lehet venni, ami egy totyogó gyermek esetében előnyt jelent. Kényelmes, vastagon párnázott pánt és derékrész miatt akár órákon át kényelmesen hordozhatjuk gyermekünket. A súlyt a derék, váll oszlatja el. Hátránya csupán annyi, ha nincs előre beállítva a pánt, pár perc, míg beállítjuk.

Mikortól?

Amikortól stabilan ül a babád, általában 6 hónapos kortól. Ennél kisebb babának még nagy lesz a testrész, „elveszik a hordozóban”.

Meddig?

Hordozónk 30 kg-t elbír. Tapasztalatból tudjuk, hogy időnként 3-4 éves gyerkőcöt is hordoznunk kell egy-egy túra, kirándulás alkalmával.
Tündérputtony delux csatos hordozóról:
- szétkapcsolható vállpántoknak köszönhetően elől és háton kényelmesen hordozhatunk
-  hordozás közben állítható pántok
- csatok könnyen használhatók, kizárólag kiváló minőségű csatok kerülnek felhasználásra
- széles, vastagon párnázott vállpántok, a heveder a pánton kívül fut végig (48 cm-től 103 cm-ig állítható)
- merevített vastagon párnázott, ívelt derékrész, a heveder szövetházban fut (82 cm-től 150 cm-ig állítható)
- idősebb gyerkőc is kényelmesen elfér benne
- mozgatható keresztpánt, a pontosabb beállítás érdekében

Vásárlás menete:

- Vásárold meg a kupont itt a babakasszán.
- Látogass el a www.tunderputtony.hupont.hu oldalra és válaszd ki a kívánt delux hordozód színét.
- Ha megkaptad a kuponodat, írj e-mailt a: tunderputtony@mailbox.hu címre, ebben írd meg a választott színt, a kupon kódodat és a postázási címedet, telefonszámodat.
- Visszaigazoló e-mailben megírjuk a szállítás dátumát.
- Megrendeléseket minimum egy, maximum 3 hét alatt teljesítjük

- A szállítási költséget nem a Babakasszának kell fizetni, hanem a Tündérputtonynak.

Szállítás GLS-sel:

•    A szállítási költséget átutalással vagy utánvéttel tudod rendezni:
átutalás esetén: 990 Ft
utánvéttel: 1680 Ft.

Csomagátvétel Pick Pack Ponton:
•    előreutalással, sms értesítéssel: 950 Ft- ,
•    utánvéttel, helyszínen bankkártyával, sms értesítéssel:.1.100.-Ft

A Pick Pack Pontokról bővebben olvashatsz a honlapunkon és a www.pickpackpont.hu weboldalon.

A kupon beváltható: 2013. június 10-ig!

Partnerünk adatai: